Eerste Nederlandse latenightshow met dragqueen Niki Today

OUTtv maakt de eerste latenightshow gepresenteerd door een drag queen op de Nederlandse televisie met Niki Today Tonight. In deze nieuwe latenightshow, gepresenteerd door dragqueen Niki Today en haar musicale sidekick Dirk, ontvangt zij wekelijks in de Amsterdamse bar Eagle een keur aan bekende en minder bekende gasten uit de Nederlandse LHBTI+community. 
Niki Today Tonight is een show vol met live muziek, humor en bijzondere gesprekken met gasten die zowel de LHBTI+gemeenschap als de openminded interesseren. ‘Ik ben trots en blij dat ik  de kans krijg om naast de afleveringen die ik tijdens Pride Amsterdam hebben mogen presenteren, nu primetime op OUTtv onze community in de spotlight kan zetten met mijn nieuwe latenightshow Niki Today Tonight.
Als kind wilde ik niets liever dan Oprah Winfrey zijn en nam ik stiekem in m’n kamer interviews af met m’n barbiepoppen en teddy-beertjes. Jaren later droomde ik van een talkshow in de stijl van Dame Edna en Graham Norton en nu zit ik iedere week zomaar lekker te babbelen met de allerleukste gasten, van de bijzonder lieve Vanessa van Cartier (winnares van Drag Race Holland) tot aan de bevlogen Astrid Oosenbrug (voorzitter COC Nederland), de talentvolle Wouter Hamel (zanger), Ferry Doedens (presentator), Yoran de Bont (acteur), Rick van der Made (hoofdredacteur Gaykrant) en zoveel anderen,’ aldus presentatrice Niki Today
Niki Today Tonight is vanaf 5 november elke vrijdagavond om 22.00 uur te zien op de lifestyle televisiezender OUTtv en is te ontvangen via o.a. VodafoneZiggo (129), KPN (77), T-Mobile (297), Telfort (77) e.v.a. De latenightshow zal tevens te zien zijn in Spanje, Belgie, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Israel en Zweden.

Over Niki Today Tonight

In 2020 werd The Niki Today Show ontwikkeld voor Pride Amsterdam als alternatieve pride viering ten tijde van de COVID-19 pandemie. Dat bleek zo’n groot succes dat er tijdens de feestdagen van datzelfde jaar een paar specials zijn gemaakt die o.a. ook door OUTtv zijn uitgezonden. Hierdoor is het format door OUTtv opgepakt en gaat het programma in een aangepaste latenight versie verder als de Niki Today Tonight! Het programma is een mix van The Graham Norton ShowDame Edna Show en RUR.

Over OUTtv

OUTtv is het lifestyle televisiekanaal voor de gay en openminded te ontvangen via verschillende Europese kabelexploitanten, telecomproviders en haar eigen VOD-service OUTtv Pro in meer dan 12 landen. Samen met de Duitse dochteronderneming Pro-Fun Media en het Nederlandse Cinemien bedient OUTTV Media het gehele scala van film- en video-exploitatie. Dit is met betrekking tot zowel de promotie als lancering van films, documentaires en tv-series in de bioscoop én op DVD/ Blu Ray. De digitale exploitatie via OUTtv’s eigen kanalen en externe platforms zoals iTunes, Amazon Prime en Google Play behoren tevens tot de dagelijkse business.

*

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.