Het bestuur van Stichting Gaykrant zoekt een secretaris

De Stichting Gaykrant is de verantwoordelijke partij achter het grootste LHBTI+ mediaplatform van Nederland en Vlaanderen. Samen met de nieuwe voorzitter en penningmeester vorm je het driekoppig bestuur op afstand. Jullie komen 4 keer per jaar samen voor een vergadering.

Als secretaris verzorg je de notulen van de vergadering, stel je de agenda’s op en houd je de correspondentie en actiepunten bij. Punten die daarnaast het komende jaar op de agenda staan, zijn de statuten updaten en als klankbord met de redactie het beleid doornemen. Omdat het een nieuwe bezetting is, is er ruimte om in gezamenlijk overleg invulling aan jullie taken te geven. 

Je zult gemiddeld per maand 4 uur aan het werk kwijt zijn. Het is een onbezoldigde vrijwilligersfunctie.

We streven nadrukkelijk naar een divers bestuur (nu een vrouw en een man). We zoeken vooral naar commitment en interesse in Gaykrant als inclusief medium. Bestuurservaring is een pré.

Geef je vóór 30 november op bij Marene Elgershuizen via politiek@gaykrant.nl  en stuur je C.V. en een korte motivatie mee. Heb je vragen, mail dan ook gerust. We kijken naar je uit!

In de week van 6 t/m 10 december maken we een selectie en krijgen sollicitanten een reactie, de gesprekken vinden plaats in de week van 13 t/m 17 december.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

*

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.