Win een ticket to the Rainbowmatch!

Verhalen over LHBTI+ personen die het voetbal links laten liggen zijn helaas maar al te bekend. Want voetbal en LHBTI-fobie: het is helaas vaak een lastige combinatie gebleken. Gelukkig zijn er diverse initiatieven, zoals de John Blankenstein Foundation, die hier iets aan doen. En ook de KNVB en diverse clubs zetten zich in om dit probleem de wereld uit te helpen.

Vaak gaat dat door middel van een statement, of met zichtbare items zoals een aanvoerdersband in regenboogkleuren, of door het hijsen van de regenboogvlag. Dit jaar trekken voetbalclubs Telstar en FC Volendam echter nog iets uit de kast… eh, locker: Dit jaar komen de spelers van beide clubs namelijk het veld op in een volledig regenboogtenue! Een duidelijker statement kan haast niet, want een aanvoerdersband valt toch net iets minder op dan een volledig tenue! En bijkomend voordeel: mensen met een sportswear-fetisj kunnen weer een Pride-proof outfit aan hun verzameling toevoegen!

In samenwerking met de John Blankenstein Foundation en voetbalclub Telstar mag Gaykrant een ticket voor deze wedstrijd, die gehouden wordt op vrijdag 15 oktober om 20:00 uur, weggeven! We zijn op zoek naar het mooiste verhaal van iemand die graag een keer naar een voetbalwedstrijd zou willen gaan, maar dit uit angst voor LHBTI-fobie nog nooit heeft gedaan. Stuur jouw inzending naar redactie@gaykrant.nl onder vermelding van: Ticket to the Rainbow(match)!

Wil jij gewoon verzekerd zijn van een kaartje en laat jij een ander graag winnen? Surf dan naar:  https://voetbal-sc-telstar.iticketsro.com/ en scoor je kaarten daar. En als je gaat: show your colors, dus neem je regenboogvlag mee!

*

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.