Sauna SteamWorks in Arnhem lanceert ClubNight met dj Sharon O Love

(gesponsord)

Stel je staat te popelen omdat je een idee hebt en ervan overtuigd bent dat het ook iets is wat anderen leuk vinden, maar je bedenkt dat plan midden in een periode waarbij Nederland gegijzeld wordt door allerlei regeltjes. Je weet dat mensen graag uit willen gaan maar het idee hebben dat het nu weinig zin heeft omdat het allemaal minder spontaan zou zijn. 

Toch gaan we ons idee zaterdag uitvoeren.
Wat is nu eigenlijk de bedoeling? 😉
Zaterdag lanceren we ClubNight. Een mooie kans om artiesten, die nu niet mogen optreden, in het zonnetje te zetten. Dus hebben we Sharon O Love (bekend van alle grote party’s in de gayscene) uitgenodigd om haar nieuwe tracks te promoten. Aangezien ze dat niet mag doen vanaf een draaitafel, staat ze zaterdag achter de bar om pilsjes te tappen. Zo doen we toch iets goeds voor een artiest in de gayscene. Wie niet sterk is, moet maar slim zijn. Of wat dacht je van deze: “Er zijn vele wegen die naar Rome leiden”. 😉
Wij zijn van plan om elke weg te bewandelen zodat we later met een goed gevoel kunnen terugkijken op deze bizarre 18 maanden waarvan we zeker 11 maanden gesloten waren. Covid is iets waar we jaren later wellicht met gevoel voor avontuur op terug zullen kijken, maar ondertussen het dagelijks leven van veel mensen geraakt heeft.
Eigenlijk hadden we gehoopt die Summer of Love, waar iedereen het over had, mee te maken: het gevoel van vrij zijn, mensen zien of spreken maar ook dat ene magische momentje dat je iemand ziet en bedenkt: ‘Wow, hij is leuk’, en je ontdekt dat hij je blik opgevangen heeft en hetzelfde signaal afgeeft. Hoe leuk is dat? Het zijn momenten die we allemaal al eens meegemaakt hebben of hopen tegen te komen. Nou dat is waar wij voor staan: mensen samenbrengen en ze dat bijzondere moment mee te laten maken. Het is aan hen of ze het een vervolg weten te geven …
Om aan iedereen te denken, met de grote én kleine portemonnee, hebben we drankpakketten bedacht waarbij je voor €12,50 onbeperkt drinken kunt. Een avond uit moet zonder zorgen zijn en daar willen we graag bij helpen.
Dus bij deze vragen we je om na te denken wat je van voorgaande woorden vindt en als het je aanspreekt dan hopen we je te zien in Arnhem zaterdag aanstaande!;)
*
Wil je ook adverteren op Gaykrant of wil je Gaykrant graag sponsoren? Neem contact met ons op: redactie@gaykrant.nl 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.