De nieuwste show van Hans Klok & Friends: win vrijkaarten via Gaykrant

Beleef de magie van Hans Klok & Friends

Hij is de snelste illusionist ter wereld. Hans Klok is terug in Nederland en gaat met de spectaculaire show Hans Klok & Friends op tournee. Van 3 tot en met 12 september is de show te zien in een imposante theatertent op het Java-eiland. Daarna gaat de voorstelling tot en met de herfstvakantie op tournee door Nederland. Het publiek ziet de magiër samen met zijn danseressen in topvorm. Alle illusies die de artiest wereldberoemd hebben gemaakt, komen voorbij.

Samen met sensationele acrobatiek, vliegende motoren en onnavolgbare comedy zorgt Hans voor ruim 90 minuten spektakel. Zorg ervoor dat u de ultieme familievoorstelling niet mist! Hans Klok & Friends is immers veel meer dan alleen een magische show. Foodtrucks, terrassen en muziek maken de beleving compleet. Gasten zijn al vanaf anderhalf uur voor aanvang welkom. De beschikbaarheid is beperkt en de ticketverkoop is begonnen.

 

 

Internationale cast

Hans Klok schittert tussen een internationale cast met bekroonde acts. Speciale vermelding verdienen de Diorios in de Globe of Death. Deze acrobaten komen uit Brazilië en racen op motoren door een grote ronde kooi. Een act als een thriller. Hetzelfde geldt voor het Duo Thousand Eyes. Deze luchtacrobaten vertellen een liefdesverhaal in de lucht. De intense choreografie doet bijna vergeten hoe gevaarlijk deze act is. Minstens zo bijzonder is het nummer van Duo Lugo. Zij laten laserstralen door de tent dansen en combineren dit met stunts in de lucht.

Pavel Vallabertini uit Spanje leert het Nederlandse publiek wat fietsen is. Op een reeks zeer hoge eenwielers presenteert hij een groot aantal onnavolgbare tricks. De hoofdrol van de voorstelling is echter voorbehouden aan Hans Klok en zijn danseressen. Keer op keer bewijst de illusionist dat hij tot de wereldtop behoort. Het publiek valt letterlijk van de ene in de andere verbazing. Hans haalt alles uit de kast om van de voorstelling ‘Hans Klok & Friends’ een onvergetelijke belevenis te maken. De show ging in juli in première en kreeg juichende reacties van zowel pers als publiek.

Praktische informatie:

Locatie:                        Amsterdam – theatertent op het Java-eiland
Data:                            4 tot en met 12 september
Tickets & info:              www.hansklokshow.nl

Corona informatie

Om toegang te krijgen tot Hans Klok & Friends is het noodzakelijk dat elke bezoeker een geldig Coronatoegangsbewijs kan laten zien. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (24 uur voor aanvang). Voor Hans Klok & Friends geldt dat iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs moet hebben. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen. Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een gratis afspraak in te plannen. Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot Hans Klok & Friends.

Vrijkaarten

Gaykrant mag 3 maal 2 vrijkaarten weggeven van Hans. Stuur een mailtje naar winnen@gaykrant.nl als je daarvoor in aanmerking wilt komen. Geef aan of je het liefst in Amsterdam, Maastricht of Rotterdam gaat kijken. Winnaars krijgen voor 31 augustus automatisch bericht. Namens Hans en Gaykrant alvast veel plezier toegewenst!

*

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

One thought on “De nieuwste show van Hans Klok & Friends: win vrijkaarten via Gaykrant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.