Babynieuws!

Pete Buttigieg, de eerste openlijk homoseksuele federale minister van de Verenigde Staten, en zijn man Chasten Glezman verwachten gezinsuitbreiding. Dat meldde Buttigieg 17 augustus op social media:

“Al enige tijd wilden Chasten en ik ons gezin uitbreiden. We zijn overgelukkig mee te delen dat we ouders zijn geworden! Het proces is nog niet afgelopen en we zijn dankbaar voor de liefde, de steun en het respect voor onze privacy die ons zijn geboden. We kunnen niet wachten om binnenkort nog meer bekend te maken.”

Voordat Buttigieg minister werd was hij de eerste openlijk homoseksuele man die een poging deed om presidentskandidaat van de Democratische partij te worden. Daarvoor was hij burgemeester van de plaats South Bend in de staat Indiana. Ook diende hij in het Amerikaanse leger. Sinds 16 juni 2018 is Buttigieg getrouwd met onderwijzer, schrijver en LHBTI+ activist Chasten Glezman.

Het team van Gaykrant wenst de nieuwe ouders veel geluk!

*

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.