Young Impact Awards: Elias van Mourik

Op 7 april jongstleden zijn de genomineerden voor de Young Impact Awards 2021 bekend gemaakt. Deze vijftien initiatieven staan symbool voor een jonge generatie die laat zien hoe het anders kan. Een van de genomineerde initiatieven is Elias van Mourik. Hij wil het langste regenboogzebrapad ter wereld maken, om in actie te komen voor sekse-, seksuele-, en gendergelijkheid.

De afgelopen maanden is enorm duidelijk geworden hoe betrokken de jonge generatie is bij onze maatschappij. Zij willen een verschil maken in Nederland en in de wereld. Niet alleen was de opkomst van jongeren tijdens de verkiezingen hoger dan ooit, maar ook is hun stem in de media gelukkig steeds vaker aanwezig. De genomineerden voor de Young Impact Awards – een initiatief van Young Impact – staan symbool voor deze jonge generatie die laat zien hoe het anders kan.
Foto: COC Nederland

Dit jaar worden voor de vijfde keer de Young Impact Awards uitgereikt. Er zijn vijftien initiatieven genomineerd in vijf verschillende categorieën: Klimaat, Gelijke Kansen, Diversiteit, Maatschappij en Gezondheid. De Young Impact Awards zijn een initiatief van Young Impact, één van de grootste spelers op het gebied van jongeren en maatschappelijke betrokkenheid in Nederland. Het winnen van een Young Impact Award geeft een enorme boost aan de initiatieven van jongeren.

Vanaf nu tot 31 mei kan erop Elias en alle andere genomineerden gestemd worden via www.youngimpact.nl/stemmen/ 

 

Eerder stond Elias met zijn ProfieLHBT in Gaykrant

 

  

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.