Gaykrant lanceert regenboogagenda

Vanaf vandaag vind je op deze website ook de meest complete regenboogkalender van Nederland, met daarop alle Prides en andere jaarlijkse LHBT+-themadagen en evenementen.

Een agenda was altijd al een vast onderdeel van de vroegere papieren Gay Krant, al ging het toen vooral om een uitgaansagenda. De nieuwe agenda geeft voor het hele jaar een overzicht van de belangrijkste activiteiten gericht op homo’s, lesbo’s, biseksuelen en transgender mensen.

Het gaat hierbij om een grote variëteit: van feestelijke prides tot culturele activiteiten, van internationale gedenkdagen tot een lokale Regenboogweek. Om onze Vlaamse lezers van dienst te zijn bevat de agenda ook LHBT+-evenementen in Antwerpen, een stad die echter ook door mensen uit de zuidelijke provincies van Nederland graag bezocht wordt.

Voor een overzicht van clubavonden en grotere dansfeesten die op reguliere basis plaatsvinden kan je terecht op enkele andere websites, zoals Nighttours.com en GeenFlikkerTeDoen.nl, al zullen dergelijke activiteiten pas weer plaatsvinden nadat de coronacrisis bedwongen is.

Vanwege de coronamaatregelen is ook voor een reeks van evenementen op onze regenboogagenda nog geen datum bekend, of is de genoemde datum onder voorbehoud. Raadpleeg daarom voor de meest actuele informatie eerst de website of social media van de betreffende organisator.

Je vindt onze nieuwe agenda rechtsbovenaan in het hoofdmenu, of als je onze website via de smartphone gebruikt, via het menu-symbooltje in de rechterbovenhoek.

Mochten er op onze agenda nog dingen ontbreken of per abuis verkeerd vermeld staan, mail dan even naar redactie@gaykrant.nl

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.