Antwoord van Willem Nijholt aan Maurits

Afgelopen week schreef Maurits Huijbrechtse een artikel over Willem Nijholt, waarin hij zich afvroeg hoe het met deze ’eminence grise’ van het Nederlandse theater gaat. Gaykrant stuurde het artikel door aan Mari Kant van het Theaterarchief die het weer doorstuurde aan de heer Nijholt. Willem Nijholt schrijft een berichtje terug aan Maurits:

Lieve Maurits,

Het gaat redelijk wel met me. Ik geniet van mijn rust, na jaren van zware arbeid aan het toneel. Overdag was ik in de tv-studio te vinden en ‘s avonds op het toneel. Tapdansen, dansen, acteren en stukken regisseren. Ik geniet nu, samen met mijn partner Ben, van ons appartement en van ons uitzicht op het plein waar geen dag hetzelfde is. Dit voorjaar komt er nog een boek van mij uit, waarin ik meer over mijn leven in het theater beschrijf.

Doe iedereen de hartelijke groeten, wees lief voor elkaar en blijf gezond!

Willem Nijholt

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

One thought on “Antwoord van Willem Nijholt aan Maurits

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.