Van de redactie: ‘Ga vandaag (regenboog) stemmen…’

Vandaag mogen we gaan stemmen. De campagnes van de politieke partijen zijn ten einde gekomen. Tal van onderwerpen zijn uitgebreid de revue gepasseerd. De standpunten van de partijen zijn bekend en de kiezer kan nu eindelijk zijn/haar/hun keuze maken.

Het COC regenboogstembusakkoord is ondertekend, de regenboogstemwijzer is geraadpleegd, onze politiek verslaggever Ricardo heeft tien regenboogkandidaten geïnterviewd en onze verkiezingsrubriek ‘Uit de kast in de kamer’ heeft de afgelopen weken 29 regenboogkandidaten aan je voorgesteld.  Zij lieten hun licht schijnen over allerlei regenboogonderwerpen. 

Het blijkt dat steeds meer politieke partijen een duidelijk diversiteitsbeleid voeren. Verschillende mensen met evenzoveel visies. Bijna alle partijen deden mee. Dat maakt het plaatje bijna compleet. 

De regenboogstem doet er toe.

Het is nu aan jou als kiezer om je hart te volgen en te stemmen op de kandidaat (M/V/X) die jij het beste vindt. Wij wensen jou en alle regenboogkandidaten alle goeds toe.

Rick van der Made
Paul Hofman

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

3 thoughts on “Van de redactie: ‘Ga vandaag (regenboog) stemmen…’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.