Nieuwe hoofdredacteur voor Gaykrant

Op 25 februari heeft Rick van der Made als hoofdredacteur het stokje van Paul Hofman overgenomen. Paul gaf vanaf juli 2020 op tijdelijke basis leiding aan Gaykrant. De functiewisseling lag in de lijn der verwachtingen.

Paul heeft de krant na een problematische crisissituatie vorig jaar weer in rustig vaarwater gebracht. Hij zal voortaan als adjunct-hoofdredacteur regelmatig journalistieke bijdragen aan Gaykrant blijven leveren en interviews verzorgen. Tevens zal hij inhoud blijven geven aan de maandelijkse boekenrubriek Gaykrants Boekenplank en zal hij blijven schrijven over misdaad en anti-LHBT+ geweld. Ook zal hij het aanspreekpunt zijn voor sales & marketing van Gaykrant.

Paul Hofman: “Ik heb alle vertrouwen in Rick als opvolger en wens hem veel succes toe. Gaykrant zal een essentiële rol blijven leveren aan de LHBT+community.”

Redactie Gaykrant

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.