Lieve Bettine

Vanaf zondag 31 januari zal in Gaykrant elke laatste zondag van de maand de rubriek ‘Lieve Bettine’ verschijnen. In deze rubriek beantwoordt Bettine Wouterse uw vragen over levensstijl, prangende kwesties, etiquette en dilemma’s waar u dagelijks mee rondloopt of waar u van wakker ligt.

Geboren in Brabant, gepokt en gemazeld door de kennis van haar oma Johanna (die het leven niet altijd even nauw nam) en door haar exotische ervaringen in den lande groeide Bettine op tot waar ze nu is: de vrolijke doch nette dame van (laten we de spiegel en de botox aanhouden) rond de vijftig veertig.

Ze staat positief in het leven, is altijd objectief doch gepassioneerd en ze houdt van muziek, kunst, architectuur, schoonheid des levens, en erotiek. Bovendien is ze een fervent lezeres en heeft ze samen met haar zussen Margaux en Desiree internationale podia beklommen als The Dynamites.

The Dynamites (collectie: Bettine Wouterse)

Bettine houdt van een goed glas rode wijn, geserveerd in een passend glas en ze is dol op koken en lekker eten. Afsluiten met een Sambuca en ‘elle voit la vie en rose’.

Nu de optredens met The Dynamites vanwege het virus stilliggen, zingen in het openbaar niet meer mag, en zij als ambtenaresse van de burgerlijke stand haar werk niet meer naar behoren kan uitvoeren kwam het idee bij haar op om u, lezer van Gaykrant, een hart onder de riem te steken.

Daarom beantwoordt Bettine al uw (knellende) vragen met liefde.

Hebt u een vraag voor Bettine? Stuur deze naar: lievebettine@gaykrant.nl

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

One thought on “Lieve Bettine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.