Voor het nieuwe jaar

Het jaar 2021 ligt nog als een onbeschreven blad voor ons, maar voor alle medewerkers van Gaykrant ligt het palet van regenboogkleuren en het penseel alweer klaar om het jaar voor u zo goed mogelijk in te kleuren. 

We hebben als community het nodige in te halen. We kijken uit naar de uitzendingen van het songfestival op 18, 20 en 22 mei, naar de Roze Zaterdag in Leeuwarden op 19 juni en naar de precieze invulling van Pride Amsterdam in augustus. Maar ook de Olympische Spelen in Tokyo en de Dutch Grand Prix van Zandvoort zijn voor velen noemenswaardige evenementen. 

Uiteraard houden wij ook komend jaar de vinger aan de politieke pols als het om zaken gaat die onze gemeenschap aangaan. Op woensdag 17 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen en daarom starten wij in februari met de rubriek ‘Regenboogkandidaten’ waarin LHBT+ (aspirant) Tweede Kamerleden aan het woord komen. 

Wij schuiven als medium ook weer aan bij de RegenboogVeiligheidsAlliantie (RVA) van Amsterdam om de veiligheid voor onze LHBT+gemeenschap in onze hoofdstad zo goed mogelijk te waarborgen. 

Wij blijven onze lezers en volgers op de hoogte houden van alle LHBT+ontwikkelingen, en zullen ook dit jaar waar en wanneer nodig weer opkomen voor de belangen van onze gemeenschap. 

Maar Gaykrant biedt uiteraard ook ontspanning en cultuur. Schrijvers, fotografen, columnisten, tekenaars, recensenten, kunstenaars en interviewers zitten klaar om u op de hoogte te houden van alle theatervoorstellingen, boeken, films, sportevenementen, uitgaansmogelijkheden, exposities en bezienswaardigheden waar een regenbooglintje aan zit of die voor onze community interessant of vermakelijk kunnen zijn. 

Gaykrant gaat er een mooi, hoopvol en liefdevol jaar van maken, en nodigt u van harte uit mee te doen!

Paul Hofman, hoofdredacteur
Rick van der Made, adjunct-hoofdredacteur

 

Tips of vragen? gaykrantredactie@gmail.com

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.