Fijne feestdagen!

Lieve lezer,

December is normaal gesproken de maand waarin we proberen zo goed en zo gezellig mogelijk samen de feestdagen te vieren, waarin we met opgeheven hoofd en een beetje reikhalzend vooruitkijken, en waarin we met enige nostalgie en misschien wel met lichte weemoed terugblikken op wat geweest is.

December 2020.

Tijdens deze feestdagenlockdown schrijven dat het afgelopen geen fijn jaar is geweest, is uiteraard een regelrecht understatement.

Er is het afgelopen jaar meer dan genoeg geschreven en gesproken over corona. En er is het afgelopen jaar het nodige geschreven en gesproken over de oud-hoofdredacteur van Gaykrant.

Nee.

Ook voor de medewerkers van Gaykrant was het geen gemakkelijk jaar. Maar nu terugkijkend, kunnen we schrijven dat we ondanks de nodige tegenslagen ook vele mooie momenten hebben gekend. De niet aflatende steun van onze lezers en de nog steeds toenemende input van onze LHBT+ers bij onze community. De hartverwarmende, blijvende betrokkenheid van sponsoren, adverteerders en donateurs. Het doorzettingsvermogen van bevlogen medewerkers die besloten om de schouders eronder te zetten en om gewoon door te gaan. Het enthousiasme van de waardevolle nieuwkomers die in het concept van Gaykrant geloven, en die met overtuiging afgelopen jaar aan de slag zijn gegaan. Het feit dat wij het grootste LHBT+platform van Nederland en Vlaanderen zijn gebleven.

Gaykrant kijkt uit naar 2021.

Wij gaan door met u te informeren over alles wat met onze community te maken heeft en over wat u aangaat. We gaan door met het maken van nieuws en achtergrondverhalen met bijvoorbeeld nieuwe, inspirerende rubrieken. En niet te vergeten: we gaan door met de maatschappij LHBT+vriendelijker proberen te maken. Wij gaan door met de vinger aan de pols houden als het gaat om regenboogissues binnen de politiek en binnen maatschappelijke instanties.

We sluiten het moeilijke en uitdagende jaar 2020 af, in de hoop dat de allerdonkerste dagen achter ons liggen. We beginnen vol frisse moed aan het nieuwe jaar. Een nieuw begin, waarin door de laatste grijze wolken heen de eerste zonnestralen reeds een regenboog tevoorschijn toveren.

Namens alle medewerkers van Gaykrant, wensen wij u heel fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2021 toe!

Paul Hofman, hoofdredacteur
Rick van der Made, adjunct-hoofdredacteur

*

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.