Steun de Gaykrant en ontvang een gratis gedichtenbundel!

Wij hebben een speciale verrassing voor de eerste 200 Gaykrant-supporters die een eenmalige donatie doen boven de €25,-. Je krijgt dan namelijk een gratis exemplaar van de dichtbundel ‘Logement’!

Ga naar deze pagina en doneer minimaal €25,- om deze hardcover uitgave gratis thuisgestuurd te krijgen! Mail ons je adres plus een screenshot van je afschrijving zodat we je dit prachtige boek kunnen opsturen.

(Mocht je eerder al €25,-. of meer gedoneerd hebben, stuur dan nog even een mailtje met je adres en een screenshot van de overschrijving, dan krijg je het boek natuurlijk ook)

Roze dichtbundel

‘Logement’ van Jan-Simon Minkema en Rick van der Made is een mooie, in hardcover uitgegeven bundel met zestig verrassende doorkijkjes in de levens van twee bevriende, homoseksuele dichters die hun bundel omschrijven als “een verhaal in gedichten over vriendschap, liefde, verlangen en verleden.”

De bundel is (ook) een ‘roze’ bundel: Van der Made schrijft columns voor de Gaykrant (en andere bladen) en Minkema heeft dat eveneens jarenlang voor de oude Gay Krant gedaan. Bovendien heeft Minkema als acteur in de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw het thema homoseksualiteit regelmatig in zijn televisieprogramma’s en (lied)teksten belicht. ‘De familie Knots’ was in die jaren een populair én vooruitstrevend jongerentelevisieprogramma.

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.