Samenwerking Gaykrant en MEIJT.: tijd voor positiviteit

De Gaykrant en MEIJT. zijn een samenwerking aangegaan. De roze variant op Loesje verschijnt vanaf nu elke vrijdag op onze site en alle socials.

MEIJT. begon ooit als een grapje vertellen de mannen achter MEIJT. Inmiddels is het uitgegroeid tot een heus bedrijf. “We wilden onze vrienden en bekenden laten lachen”.

Via MEIJT. worden grappige, leuke en shockerende aspecten van de gayscene naar voren gebracht. Binnen een paar jaar is MEIJT. een begrip geworden in de gayscene. “Als je zoekt op gayquotes, kun je de witte teksten op de felroze achtergrond met opvallende uitspraken niet missen.”

MEIJT. is inmiddels niet meer weg te denken uit de gayscene en daarom gaat de Gaykrant samen met MEIJT. een nieuwe uitdaging en samenwerking aan onder de noemer: ‘Positiviteit van MEIJT.’”

Drie jaar geleden kwamen de mannen op het idee een gay-quote pagina te maken. Over de naam hoefden ze niet lang na te denken. In de gay community is het woord ‘meid’ niet meer weg te denken. “Als jongen in de gay scene wordt je vaak met ‘meid’ aangesproken. Dit vaak als koosnaam, hoor.” Denk maar eens aan: “MEIJT. wat zit je haar leuk.” Dat het MEIJT. zou worden stond voor beiden dus vast. “Vanaf de eerste dag was het een doorslaand succes.”

Gaykrant kijkt uit naar een mooie samenwerking met MEIJT. Hoofdredacteur a.i. Paul Hofman: “We kijken met MEIJT. positief naar de toekomst en de pakkende en gedurfde quotes.”

Lees ook ons eerdere interview met de man achter MEIJT

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.