Hoofdpijn-achtig

Deze week had ik Migraine.

Het gaat inmiddels weer veel beter, dank u.

Het meest wonderlijke bijverschijnsel van deze aandoening is dat mijn fantasie heerlijk op hol slaat. Ik heb weer veel bijzondere dingen beleefd. Maar dat is op dit moment een beetje een probleem want ik wil mijn stukje voor de Gaykrant schrijven en het kost moeite om me daar op te concentreren.

Mijn geest is nog op een plek waar De Eenhoorn geknuffeld wil worden. Ook moet ik Pegasus gaan vangen want hij moet me naar de watermolen van de Weergoden brengen om te onderzoeken wat er mis is met de regenpomp. Als ik het probleem heb gevonden komt de firma Wattister Aandehand B.V. voor de reparatie.

Daarna moet ik nog even met mijn vouwfiets over de Himalaya naar Hawaii fietsen want mijn oma wacht daar op me met een pannetje zelfgemaakte soep en drie droge pannenkoeken.

Ondertussen probeer ik te onthouden dat de auto van de buurvrouw gepoetst moet worden met Peli meubelolie, want die olie is rood en haar auto is blauw. Daarnet zat ze huilend op De Eenhoorn omdat ze blauw een nare kleur vindt. Als ik haar auto rood ga poetsen wordt ze weer blij.

Verder was er zojuist iemand op televisie die me riep om de studiolampen andersom te komen richten. Dat moet omdat de cameraman het veel te warm krijgt. Matthijs van Nieuwkerk zegt dat het helemaal niet nodig is om de lampen te veranderen, want de cameraman is gewoon een aansteller. Toen begon de cameraman heel hard te zweten waardoor de camera is gesmolten en nou moet ik naar Hilversum om met mijn smartphone het Jeugdjournaal te filmen, maar dat kan niet want sinds zojuist wordt het Jeugdjournaal op alle zenders tegelijkertijd uitgezonden en daarvoor is het snoertje van mijn oplader veel te kort.

En nou kan ik mijn stukje nog niet schrijven want de letters zijn op.

Carine de Graaf (1961) is van beroep geluidstechnicus. In haar vrije tijd leest ze graag, luistert naar muziek en bezoekt musea. Daarnaast doet ze een deeltijdstudie psychologie. Carine heeft een transgendered achtergrond: rond 2010 is ze van man naar vrouw gegaan. Een uitgebreidere bio lees je onder haar eerste column.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.