Roze brieven aan Splinter Chabot

Mijn uitgever en ik hebben besloten om eind dit jaar met een nieuw, klein, mooi uitgegeven boekje te komen. En JIJ kunt meedoen!

De afgelopen periode kreeg ik veel persoonlijke reacties. Van ouders, broers, zussen, docenten, tantes, ooms, vrienden en vriendinnen, huisgenootjes en van heel veel jongeren. Persoonlijke verhalen. Persoonlijke bevindingen. Persoonlijke boodschappen. Soms zo mooi, en belangrijk, dat mijn uitgever en ik dachten: dit verdient een groter podium, dit zijn verhalen die niet alleen ik moet lezen, maar die voor meerdere mensen, voor de hele maatschappij, zichtbaar moeten zijn. En daarom gaan we dat podium maken!

We willen de persoonlijke verhalen – brieven aan, voor, uit en over de roze gemeenschap – bundelen! In “Roze Brieven” zullen de mooiste, belangrijkste en meest leerzame verhalen bijeengebracht worden. Persoonlijke brieven die van iedereen mogen zijn. Dus ben je een broer, moeder, zus, vader, een zoekende en nog niet aan het huppelen of juist al wel aan het huppelen of iemand anders die graag een brief wil schrijven? Mail je digitale brief naar splinter@talentkitchen.nl of stuur een échte brief op naar

Uitgeverij Het Spectrum
t.a.v. Splinter Chabot
Postbus 23202
1100 DS Amsterdam

Je krijgt sowieso een persoonlijk antwoord van mij en misschien komt jouw Roze Brief (al dan niet anoniem) wel in “Roze Brieven”!

Roze Brieven – zodat je af en toe een brief kunt lezen, die kan dienen als handvat, zaklamp of wandelstok. Een boekje voor op het nachtkamerkastje.

Splinter Chabot


Foto: Stijn de Vries Photography

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.