Steun Marokkaanse homo’s in nood

In Marokko zijn veel homoseksuele jongens en mannen in een noodsituatie terecht gekomen. Hun profielen op gay dating apps worden door landgenoten openbaar gemaakt waardoor ze vaak door hun eigen familie uit huis gezet worden. Via COC Nederland kun jij hen steunen met een bijdrage voor veilige opvang.

Meer informatie: coc.nl


Reinart Cartoons

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

One thought on “Steun Marokkaanse homo’s in nood

  1. onitcha schreef:

    Ik ben zelf transgender, en ik val op Marokkaanse mannen, maar dat is niet makkelijk, als je transgender bent, dus wil ik mensen ondersteunen, als ze homo zijn, zoals Pink Marrakesh site, waar ik lid van ben, op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.