Gun jezelf het beste

Bij PAKKEND Amsterdam staat toegankelijkheid voorop. Maar wat betekent dat eigenlijk? Ten eerste gaat er niks boven de vrijheid je te kleden zoals jíj dat wilt. Met je kleding vul je een groot canvas met persoonlijke expressie. Dat dresscodes langzaam beginnen te vervallen biedt hier natuurlijk een helpende hand. Ten tweede: maatwerk. Als maatwerkspecialist maken wij met trots kleding die naadloos bij iemand past, zowel qua maat als stijl. Hier schuilt voor ons de toegankelijkheid in de prijs: scherper ga je namelijk niet vinden — iedereen verdient immers het mooiste.

Speciaal voor lezers van Gaykrant
30% korting op je online aankoop bij PAKKEND Amsterdam
met de code GAYKRANT30  (geldig t/m 30 april)

Sinds 2006 is PAKKEND actief als maatspecialist in Amsterdam. Wij zijn begonnen met een maatwerkatelier aan het Roelof Hartplein, maar tegenwoordig kan je ons vinden op de hoek van de Bilderdijkstraat en de De Clerqcstraat in Amsterdam West. Hier kan je niet alleen terecht voor maatwerk, maar ook onze ready-to-wear collectie van spannende seasonals, mooie accessoires en casual items.

Partners

Waar wij ons mee onderscheiden zijn de nauwe samenwerkingen met onze partners. Door het weglaten van de middlemen kunnen wij niet alleen de beste prijs bieden, maar zijn de mogelijkheden in ons maatwerk eigenlijk alleen begrensd door jouw fantasie. Dit geldt niet alleen voor onze producenten, maar ook voor de wevers. Onze collectie van meer dan 6.000 stoffen is samengesteld uit de beste wevers van Europa. Met deze haast overdaad aan keuze is er voor iedereen en elke gelegenheid dé perfecte stof te vinden. Toch geen maatwerk? Met onze drie huisstijlen—de DAPPER, BOLO en APOLLO—biedt onze collectie speelruimte genoeg om jouw volgende favoriete pak te vinden.

Trouwen?

Als alle ogen op jullie gericht zijn, willen jullie natuurlijk wel wat speciaals aan hebben. Met een pak op maat maak je deze al bijzondere dag nog wat unieker. Sinds jaar en dag maken we bij PAKKEND de mooiste trouwpakken. Of jullie nu kiezen voor een casual bruiloft op het strand of het wat formeler zoeken met black tie, wij helpen jullie tot in de kleinste details.

Interesse in ons maatwerk of wil je gewoon een keertje komen kijken? Loop gerust een keertje binnen of plan op onze website een afspraak in.

www.pakkend.nl

Bilderdijkstraat 50
1053 KV Amsterdam
020-4701129

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.