I’m coming out: Manon

“Ik was net een half jaar daarvoor vertrokken uit mijn Twentse geboortedorp (de uitlopers van de biblebelt) om in Maastricht rechten te gaan studeren. Het is het aloude verhaal van ‘verliefd op de juf’. De juf bleek ook verliefd op mij.

Het heeft me heel wat hardlooprondjes gekost. Wat moest ik doen? Hoe vertel ik mijn ouders dat ik op een vrouw val? Uiteindelijk besloot ik dat je maar een keer leeft en dat je dat op je eigen manier moet doen. Dat niemand kan beslissen hoe je moet leven, dat je dat zelf mag kiezen.

“Het aloude verhaal van ‘verliefd op de juf’.

De juf bleek ook verliefd op mij.”

Mijn ouders stonden niet meteen te juichen, maar stapje voor stapje kwamen we dichter bij elkaar. Inmiddels zijn mijn huidige vrouw en ik ouders van 2 mooie zonen en kan ik me geen lievere opa & oma voorstellen dan mijn ouders. Ze zijn zelfs speciaal naar Maastricht verhuisd om dichter bij hun kleinkinderen te zijn.”

Manon Fokke

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.