Splinter Chabot schrijft boek over coming-out

Voorafgaand aan de Boekenweek was Splinter Chabot te gast in het tv-programma De Wereld Draait Door om over zijn eerste boek te vertellen. Het boek ‘Confettiregen’, beschrijft zijn coming-out periode. Ook zijn persoonlijke verhaal maakte indruk op publiek en kijkers tijdens het programma.

Confettiregen is een prachtig, ontwapenend en ontroerend verhaal over een jongen genaamd Wobie die opgroeit in een warme en veilige omgeving. Als in een sprookjeswereld. Eenmaal op school komt hij erachter dat zijn enthousiasme volgens sommigen gekooid moet worden, dat sommige kleren alleen voor meisjes bestemd zijn en dat verliefdheid ingewikkelder is dan een hartje tekenen.

Lees meer: www.allesoverboekenenschrijvers.nl


Reindert Meutstege  
ReinArt Cartoons 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.