‘Man + Man: Seksualiteit en Relaties’ – een event van Gaykrant & Praktijk voor Mannen

Op vrijdag 3 april 2020 gaat Jeremy Heshof je respectvol en met humor meenemen in zijn werk als (relatie)therapeut en legt deze avond de nadruk op de mannen die (ook) seks hebben met mannen.

Jeremy Heshof

Krijgt Jeremy zelf weleens ergens rode oortjes van? Welke hulpvraag heeft hem het meest verbaasd? Wordt hij wel eens versierd tijdens zijn werk? Hoe draagt hij tijdens zijn gastlessen bij aan het verminderen van homofobie onder studenten? Hoe ontstaat homofobie eigenlijk? Waarom is hij een ambassadeur van organisatie Emancipator?

Onderwerpen

Gedurende deze presentatie bespreekt hij dit op eerlijke wijze en ook andere onderwerpen komen voorbij zoals seks, (open)relaties, geloof, seksueel geweld, je niet thuis voelen in de ‘gayscene’ en fetisj. Dit wordt geïllustreerd met grappige, gênante en ontroerende filmfragmenten.

Het roze schaap

Schrijver Johan Verweij is deze avond te gast en hij zal door Jeremy worden geïnterviewd naar aanleiding van zijn in maart 2020 verschenen boek ‘Het roze schaap – een gruwel Gods?’. Hierin onderzoekt Johan of gay zijn en het christelijk geloof met elkaar samengaan.

Johan Verweij

Q&A

Het laatste deel van de avond houdt Jeremy een Q&A waar je hem vragen kunt stellen (‘voor die ene kennis van je’ of gewoon namens jezelf). Tijdens de pauze kun je hiervoor ook je vragen opschrijven en anoniem achterlaten in de vragen box.

Toegang is gratis maar aanmelden is verplicht vanwege het beperkt aantal plaatsen.

Aanmelden kan via de site van Pakhuis de Zwijger

www.praktijkvoormannen.nl

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.