Onrust over ‘Coronavirus’ neemt toe

Nu COVID-19 (het zogenaamde Coronavirus) ook in Nederland is opgedoken neemt ook de onrust over de gevolgen toe. Angst is meestal een slechte raadgever, dus is het goed wanneer men zich goed informeert zonder in paniek te geraken. De website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) geeft helder en overzichtelijk antwoord op de meest prangende vragen.

Kijk op www.rivm.nl


Reindert Meutstege (1967) van ReinArt Cartoons tekent al sinds 2008 wekelijks de Roze Cartoon voor de website van COC Deventer en omstreken. Hijzelf is ook actief bij die website betrokken en wil met de cartoon actueel roze nieuws met een knipoog presenteren. Het is een goed excuus om ter inspiratie het nieuws van binnen- en buitenland te volgen en bovendien helpt het om een creatief brein scherp te houden.

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.