Wonen aan de mooiste gracht in het levendige historische centrum van Den Haag

Dit riante begane grond appartement van maar liefst ca. 250 m2, met de daarbij behorende privé parkeerplaats in een afgesloten parkeerkelder, ligt om de hoek van de Hofvijver, het charmante Lange Voorhout en de Denneweg met al haar mooie winkels, leuke bars en gezellige restaurants. Lopend bent je in 5 minuten op het Centraal station en met de auto binnen 3 minuten de stad uit richting Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Ook het strand en de duinen zijn in korte tijd met de fiets te bereiken.

Door de hoekligging en het zeer hoge plafond (ca. 4 m hoog) krijgt de moderne leefruimte veel licht binnen. Het appartement ligt achter een klassieke gevel maar is intern zeer goed verbouwd en aangepast naar het wonen van nu, waardoor het een modern appartement met een authentieke touch is geworden. Het riante souterrain is voor meerdere doeleinden te gebruiken bijvoorbeeld als een luxe bioscoop, gym of kantoor. Vanuit de ondergrondse parkeerplaats is het appartement middels een eigen ingang direct te bereiken.

Een bijzonder niet-alledaags object om zo te betrekken.

Meer informatie via Funda of Van Eijk Makelaardij.

Van Eijk Makelaardij B.V.
Bankastraat 107 A
2585 EK Den Haag
www.vaneijk.nl

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.