Steun aan buitenlandse LHBT+ organisaties

Steun aan LHBT+organisaties in landen waar de mensenrechten van LHBT+ers onder druk staan, is de komende jaren een topprioriteit voor minister Sigrid Kaag (Ontwikkelingssamenwerking). Dat blijkt uit een brief van de minister waarmee de Kamer op 19 november instemde. Het besluit is een resultaat van COC’s Regenboog Stembusakkoord, waarin acht politieke partijen beloofden om dit onderwerp prioriteit te geven.

Meer informatie: coc.nl


Reindert Meutstege (1967) van ReinArt Cartoons tekent al sinds 2008 wekelijks de Roze Cartoon voor de website van COC Deventer en omstreken. Hijzelf is ook actief bij die website betrokken en wil met de cartoon actueel roze nieuws met een knipoog presenteren. Het is een goed excuus om ter inspiratie het nieuws van binnen- en buitenland te volgen en bovendien helpt het om een creatief brein scherp te houden.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.