Karel en Anne | Griekse toestanden #3

Johan reist door Griekenland. Hij is op Mykonos waar hij geniet van zon, zee en mannen en de bitterzoete herinneringen aan zijn relatie met Karel.

Met een Zweedse jongen, die ik in de bus van strand naar stad ontmoette, ga ik wat drinken bij Castro. Dat is een café op rotsen, waar, door de open ramen, een waasje zeewater binnenkomt. Het ligt in een buurt die Little Venice wordt genoemd. We bestellen een Castro koffie, een variant op de Irish. Na uurtje klassieke muziek en aangenaam gezelschap, ga ik naar mijn kamer om te douchen. Ik besluit de eerste avond niet echt uit eten te gaan, maar haal een pita giros. Een pita broodje gevuld met salade, tzatziki, gegrild varkensvlees en patat, heerlijk! Na de snack wandel ik naar de haven. Op de boulevard langs het water is het een ware parade van mooi aangeklede mensen. Ik vind mezelf maar saai in de korte spijkerbroek en spijkerhemdje, maar over aandacht heb ik niet te klagen getuige de blikken, gebaren, bouwvakkersfluitjes en handzoenen. Het gaat hard hier. Even een drankje bij de ‘blauwe stoeltjes’ de bijnaam van het terras, waarop ik zit. Ik drink retsina, de Griekse harswijn; ijskoud vind ik hem lekker. Na een paar glazen sta ik op om naar mijn kamer te gaan; ik ben kapot. Lopend langs een openbaar toilet aan de haven, ga even naar binnen. Het is er een drukte van belang, ik zie overal naakte lichamen, mannen die elkaar betasten, anderen die over een man plassen, hier en daar wordt er gepenetreerd. Er hangt een penetrante lucht van urine en poppers, normaal zou ik blijven, maar ik ben te moe om deze uitdaging aan te gaan. Mijn kamer ligt op tien minuten lopen van de boulevard en doodmoe, maar gelukkig kleed ik me uit en ga op bed liggen, ik ben zeer tevreden over deze eerste dag Mykonos en te moe om mijn tanden te poetsen en droom.

“Gadverdamme en godverdomme.”

Anne is thuisgekomen!

Ik sta onder de douche als Karel naast me staat te plassen in de badkamer in Anne’s appartement.
“He, flikkertje, geil ventje, als ik homo was zou ik het wel weten,” zegt hij tegen me. Äls jij niet hetero en het vriendje van Anne was, ik ook,” dien ik hem van repliek. “Ach, het moet er toch een keer van komen,” gaat hij verder. Hij trapt zijn schoenen uit, laat zijn broek verder zakken en trekt zijn T-shirt in een beweging over zijn hoofd en komt onder de douche staan. Hij gaat achter me staan, en ik voel zijn stijve tegen mijn billen aan. Ik weet dat het niet goed is wat er gebeurt, dit is hoogverraad tegen Anne, maar ik kan het niet weerstaan het is een heerlijk gevoel. Hij zoent me in mij nek en streelt mijn torso. Ik draai me om en zoen hem op de de mond, zijn tong strijkt over mijn tanden en vult mijn mond. Dan laat hij zich zakken en neemt mijn lul in zijn mond. Hij kijkt omhoog en zijn prachtige ogen kijken me aan. Hij pakt mijn pik in zijn hand en “Voor een eerste keer pijpen, doe ik het niet slecht, toch.” Het is goddelijk, ik doe mijn ogen dicht en laat me gaan. Een warme gloed stroomt mijn lijf in van kruin via kruis naar mijn tenen. Alsof we een lichaam zijn, weerhoudt niets me ervan volledig in zijn lijf op te gaan, ik lik zijn billen ga met mijn tong over zijn goddelijke gaatje. Hij fluistert “Neuk me alsjeblieft, neuk me, dit zeg ik vast niet nog een keer.” Ik ga achter hem staan en langzaam glijdt mijn lul soepeltjes naar binnen, een natuurtalent!

Over twee weken: aflevering #4

Griekse toestanden, een vervolgverhaal in 26 afleveringen
Tekst: Eduard Hoekstra
Illustratie: Julia Kiryanova

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.