Strand, zon en zee | Griekse Toestanden #2

Strand zon en zee. Johan reist door Griekenland, hij is veilig geland op Mykonos waar Tony, de taxichauffeur, hem naar zijn appartement brengt.

Onderweg naar het appartement leg ik mijn hand op Tony’s bovenbeen. Hij pakt mijn hand en legt hem op zijn nog slappe pik, die ik onder mijn hand stijf voel worden. Als ik probeer met mijn vingers zijn rits open te krijgen, kijkt hij me lachend aan en schudt nee. Lichtelijk gefrustreerd kijk ik om me heen en zie dat we op een weg boven het stadje rijden. Ik heb een prachtig uitzicht op de witte huisjes en hotels, die op de helling richting de kleine halfronde vissershaven gebouwd zijn, verderop naar rechts ligt de grote nieuwe haven met zijn cruiseschepen. Een prachtige blauwe zee en gele zon vervolmaken een prachtig panorama. Ik ben Tony’s lul al weer bijna vergeten. Het uitzicht is prachtig en langzaam dalen we af en rijden door de smalle straatjes met de witgeverfde stenen die een prachtig patroon in de straat vormen. Even later stoppen we bij een busstation, waarvandaan bussen vertrekken naar Plati Gialos, het eerste strand waarvandaan ook kleine bootjes me naar een van de andere stranden kunnen brengen.

Vlakbij het station in een van de straatjes richting centrum heeft zijn tante een klein gezellig pension. Tony laat me mijn kamer zien en bij het afscheid knijpt hij even in mijn billen. Na een douche, pak ik een strandlaken, doe een korte broek en T-shirt aan en vertrek naar het strand. Met een mannetje of dertig op een kleine vissersboot gaan we vanaf het busstation bij het strand richting Superparadise, een prachtig naaktstrand met, naar het lijkt alleen godenzonen. Alleen mooie mannen op een hoopje, de vrouwen die er zijn, lijken wel modellen, een paar travestieten maken mijn uitzicht compleet.

Hij heeft een indrukwekkende slappe en ik kan het niet laten ernaar te kijken

Natuurlijk biedt iemand aan mijn rug in te smeren, maar aangezien mijn zonnebrand in een spuitbus zit, is dat niet nodig. De zee is heerlijk op temperatuur en al drijvend voel ik aardig wat lichaamsdelen even langs mijn lijf wrijven. Mijn god, wat een eiland is dit! Al snel val ik in slaap en droom van mijn eerste ontmoeting met Karel. Dat was in het huis van Anne, mijn hartsvriendin en zijn liefje. Zij is kokkin in een restaurant in Amsterdam en daardoor weinig thuis. Ik ben vaak bij haar, omdat haar kat en ik dat gezellig vinden. Ook Karel is er weleens als ik er ben en dan kijken we samen voetbal. Vandaag wilde ik nog even een douche nemen, voor ik wegga en zingend laat ik het water over mijn lijf lopen.

Opeens gaat de badkamerdeur open en komt Karel binnen die zijn broek laat zakken en uitgebreid gaat staan plassen in het toilet naast de douche. Hij heeft een indrukwekkende slappe, ik kan het niet laten ernaar te kijken. Karel bewondert ook mijn lijf en zegt: “He, flikkertje, geil ventje, als ik homo was, zou ik het wel weten.” Daar bleef het bij, op dit moment word ik wakker en geniet weer van het strand en zee. Na een heerlijke middag in de zon, ga ik wandelend terug naar Plati Gialos, een uurtje lopen over twee heuvels en evenveel stranden. Onbewust zing ik It’s A Wonderful Life en dat is het ook. In de bus naar Mykonos stad spreekt een Zweedse jongen me aan en vraagt of ik mee iets ga drinken bij Castro. Zo gezegd, zo gedaan.

Over twee weken: aflevering #3

Griekse toestanden, een vervolgverhaal in 26 afleveringen
Tekst: Eduard Hoekstra
Illustratie: Julia Kiryanova

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.