Johan maakt een reis door Griekenland | Griekse Toestanden #1

Het is een heftige, maar ook geile, spannende periode uit mijn leven; Karel, Anne en ik. We hebben lief, scheiden en komen weer samen. Mijn reis naar Griekenland begon om vijf uur ‘s morgens op Schiphol. Het is er licht en zoals altijd heeft de luchthaven een prettige frisse temperatuur. Ik reis met enkel handbagage, ben al ingecheckt en hoef dus alleen nog door de security. In mijn fantasie gaan alle bellen af en moet ik grondig gefouilleerd worden. “Even voelen of u iets tussen uw benen smokkelt, meneer.” Ach, was het maar zo’n feest.

Eenmaal door de controle ga ik even op het toilet kijken. Met mijn broek open voor een urinoir, komt er een Schot, of in ieder geval een man met een kilt aan, naast me staan. Hij tilt zijn ‘rok’ iets op, zodat de onderkant van zijn onbehaarde billen zichtbaar wordt. Met een beetje moeite kan ik ook een flinke lul aan de voorkant zien, die hij, handen los, boven de pot laat hangen. Vluchtig kijk ik hem aan en hij houdt mijn blik vast. Binnen een minuut zit ik op mijn knieën in een toilet voor de pot en geniet met volle teugen. Nadat hij met een zucht is klaargekomen, trek ik me snel even af, een hand om mijn pik de andere afwisselend op zijn billen en om zijn slap wordend geslacht. Mijn vakantie is begonnen en met een grote glimlach op mijn lippen, loop ik richting gate 69, vanwaar mijn vlucht naar Mykonos vertrekt.

Ik moet zorgen dat ze bij elkaar komen, ik zal jaloers zijn, maar hen verliezen is erger

Anne staat voor het raam met tranen in haar ogen. Johan, mijn beste vriend gaat weg naar Griekenland en Karel, mijn man, weet niet dat hij zo chagrijnig is, omdat hij Johan mist en weet dat hij hem verloochend heeft. Ik kan deze situatie niet aan, want ik ben bang ze beiden te verliezen. Het wordt moeilijk, maar ik moet zorgen dat ze bij elkaar komen, ik zal jaloers zijn, maar hen niet meer om me heen hebben is erger. Ik hou van hen.

“Captain, crew prepair for landing,” is het eerste dat ik weer hoor. Ik heb heerlijk geslapen. We landen bijna op Mykonos, mijn eerste eiland op mijn tocht door Griekenland. In de zinderende hitte en het is pas elf uur, loop ik van de luchthaven naar het gebied waar bussen en taxi’s staan. Openbaar vervoer is er niet, blijkt na navraag en ik neem een taxi naar het centrum. De taxichauffeur stelt zich voor als Tony, hij is een knappe, slanke, donkere man met donkerbruine ogen. Ik ga naast hem op de voorbank zitten. Hij maakt een heel ontspannen indruk. Handen losjes aan het stuur en met zijn benen gespreid. Hij informeert of dit mijn eerste keer Mykonos is en als ik dat beaam, vertelt hij dat hij er is geboren en getogen. Mykonos is het party der party eilanden al sinds de jaren zeventig. Het heeft een aantal grote naturisten stranden, knipoog en een aantal kleinere waar van alles mogelijk is, weer een knipoog. Als ik hem vertel dat ik nog geen accommodatie heb, spreidt hij zijn benen nog iets verder en hij weet wel iets voor me voor 40 euro per nacht bij een tante van hem. Ik moet wel douche en toilet delen met een andere kamer, maar heb een eigen balkon. Met een grote smile vraag ik of dat inclusief is, kijkend naar zijn kruis. Hij zegt: “Voel maar” en ik kan de neiging niet weerstaan en leg mijn hand op zijn bovenbeen. Hij pakt mijn hand en legt hem op zijn nog slappe pik, die ik onder mijn hand stijf voel worden.

Over twee weken: aflevering #2

Griekse toestanden, een vervolgverhaal in 26 afleveringen
Tekst: Eduard Hoekstra
Illustratie: Julia Kiryanova

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

One thought on “Johan maakt een reis door Griekenland | Griekse Toestanden #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.