Aantal LHBT-wensouders neemt toe

Voor de op zaterdag 19 oktober georganiseerde bijeenkomst voor LHBT-wensouders in Amsterdam heeft zich een recordaantal deelnemers aangemeld. Waar gewoonlijk niet meer dan honderd wensouders aanwezig zijn, kwamen deze keer ruim 140 LHBT-paren op de informatiedag af. Bovendien staan er ook nog zestig vrouwen op een wachtlijst omdat er te weinig mannenstellen zijn voor een co-ouderschap. Stichting Meer Dan Gewenst organiseert al sinds jaren speciale borrels en speeddates waar roze wensouders elkaar kunnen ontmoeten.


Reindert Meutstege (1967) van ReinArt Cartoons tekent al sinds 2008 wekelijks de Roze Cartoon voor de website van COC Deventer en omstreken. Hijzelf is ook actief bij die website betrokken en wil met de cartoon actueel roze nieuws met een knipoog presenteren. Het is een goed excuus om ter inspiratie het nieuws van binnen- en buitenland te volgen en bovendien helpt het om een creatief brein scherp te houden.

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.