Keerweer Parade 2019 in volle gang

Glennis Grace, Muriel Blijd, Trijntje Oosterhuis en de Keerweer-dansers hebben vrijdagavond onder leiding van Grande Dame Esther Hofman voor een uiterst gezellige opening van de Keerweer Parade 2019 gezorgd. Onder aanwezigheid van vrolijke, dansende en soms klappende toeschouwers was de avond, buiten voor de deur van Café Keerweer het startsein van een traditionele driedaagse waar optredens van bekende zangers, kleurrijke drags en vrolijke dansers de boventoon zullen voeren.

Tekst: Rik Verkaik

Zaterdag, de dag waarop er in heel Rotterdam vele activiteiten zullen plaatsvinden, start de befaamde Keerweer Parade om drie uur in de middag. Volgens jaarlijkse traditie wordt er om 15:00 uur gestart met DRAG IDOLS. Daarna zullen Midnight Diamonds, Rein van Duivenboden, Baccara, Rolf Sanchez en Robin S achtereenvolgens het publiek in echte ‘ Pride Rotterdam’ sferen brengen.

www.keerweer.nl

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.