Rotterdam Pride is weer begonnen en de Gaykrant is erbij

Afgelopen zondag ging de zesde editie van de Rotterdam Pride van start. Vorig jaar was de Gaykrant al zichtbaar aanwezig in de Maasstad, maar dit jaar pakken we als officiële mediapartner van de Rotterdam Pride echt groots uit. Verwacht deze week een hoop extra aandacht voor Rotterdam in de vorm van nieuwsartikelen, interviews en foto-updates op onze Instagram pagina.

Tekst: Kenneth Steffers

Interviews

Zo spraken we onder andere met het legendarische techno-duo Herr Zimmerman (die de kers op de regenboogtaart zijn tijdens het Cocktail Fest). Ook gingen we in gesprek met de oer-Rotterdamse ondernemer Robin Pors, die na het interview direct op het vliegtuig is gestapt voor een optreden op Ibiza. Want Pors is behalve ondernemer ook bekend als een van de gezichten van The Vengaboys. Tot slot sprak de Gaykrant met ondernemer en beveiliger ´Boinki Rob´. Een welbekend gezicht binnen de Rotterdamse gayscene. Hij is onder andere bezig met het ontwikkelen van een plan om de veiligheid van LHBT´ers te vergroten tijdens het uitgaan in Rotterdam.

Evenementen

Natuurlijk is de Gaykrant ook aanwezig tijdens de belangrijkste evenementen rondom de Rotterdam Pride. Zo zijn we aanwezig bij de Pride Walk en maken we een mooi document over de tentoonstelling´100 jaar Gay in Rotterdam´. Ook zetten we ons meest ´Dirty Feet’ op de dansvloer tijdens House of Boys en Cocktail Fest – en sluiten we natuurlijk af met de KeerWeer Parade, waar artiesten als Glennis Grace, Anita Meyer en Lee Towers zullen optreden. Uiteraard zijn er deze week nog veel meer regenboogactiviteiten in Rotterdam te beleven. Het volledige programma van de Rotterdam Pride kun je dan ook hier terugvinden.

Instagram

Behalve via onze website en Facebook-pagina, zullen we dit jaar ook extra veel aandacht besteden middels onze Instagram. We proberen zoveel mogelijk paradijsvogels op de gevoelige plaat te zetten om heel Nederland te laten zien hoe veelzijdig, inclusief en vooruitstrevend dat ´stadje aan de Maas´ is.

 

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.