Streetheart Festival 2019: sfeervolle saamhorigheid

Geen dodelijke schietpartij in Zuidoost, geen We Are Here krakers die lijnrecht tegenover extreem-rechtse en met Nederlandse vlag wapperende actievoerders staan. Geen straat-terroriserende lachgasverkopertjes die net uit de pampers zijn gekropen en geen gehannes over een vermeende en onklaar gemaakte revolver uit het nachtkastje in de ambtswoning van burgemeester Halsema. Maar wél uiterst vrolijke en energieke optredens, een sfeervolle ambiance en oprecht lijkende saamhorigheid: het Streetheart Festival in Amsterdam.

Tekst & foto’s: Rik Verkaik

Zaterdag vond voor de deur van Club Church, onder begeleiding van een nazomers zonnetje, het derde StreetHeart festival plaats. Wij waren aanwezig en na een fiks aantal voetstappen over het festivalterrein, leek er tot ogenschijnlijke tevredenheid van de organisatie en in vergelijking met afgelopen jaar, een grotere en diverser ogende doelgroep op het event te zijn afgekomen.

Kijk maar even mee naar de foto’s.


Dit verhaal verscheen ook op VrijeTijdAmsterdam.nl 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.