Eerste editie Zwolle Pride

Van donderdag 29 augustus tot en met zondag 1 september 2019 vindt voor de eerste keer Zwolle Pride plaats. In lijn der verwachtingen zullen duizenden bezoekers naar Zwolle komen om het vier dagen durende evenement bij te wonen. Het wordt een evenement waar vele aan kleine en grote evenementen plaatsvinden op het gebied van kunst, cultuur, sport, religie, educatie, voorlichting, dans, theater en uitgaan.

Het hoogtepunt zal zijn op zaterdag 31 augustus wanneer de City Parade dwars door de historische binnenstad van Zwolle voert. Hierbij komen amusement en inhoud samen tot een bruisend en kleurrijk spektakel.

Meer informatie: ZwollePride.nl


Reindert Meutstege (1967) van ReinArt Cartoons tekent al sinds 2008 wekelijks de Roze Cartoon voor de website van COC Deventer en omstreken. Hijzelf is ook actief bij die website betrokken en wil met de cartoon actueel roze nieuws met een knipoog presenteren. Het is een goed excuus om ter inspiratie het nieuws van binnen- en buitenland te volgen en bovendien helpt het om een creatief brein scherp te houden

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.