Bij Beachclub Royal kan iedereen zichzelf zijn

Hoewel de weerdip van de afgelopen periode anders deed vermoeden, is de zomer terug van weggeweest. De komende dagen stijgt het kwik tot aangename temperaturen van rond de 28 graden. De Gaykrant nam een kijkje bij een van de meest sfeervolle strandpaviljoenen van Nederland: Beachclub Royal in Hoek van Holland.

Beachclub Royal is tweemaal verkozen tot het meest sfeervolle en beste strandpaviljoen van Nederland; dankzij de goede service, gastvrijheid, heerlijke gerechten en de ambiance zowel tijdens de zomer- als wintermaanden. Het strand heeft tijdens de donkere dagen iets magisch en de Beachclub is dan speciaal ingericht om even knus, samen op te warmen. Het personeel doet er alles aan om het naar de zin te maken en het hele jaar door een leuk programma aan te bieden.

Tweemaal verkozen tot het meest sfeervolle en beste strandpaviljoen van Nederland

Aanbod

Beachclub Royal is de plek voor zonaanbidders in de zomer maar is het hele jaar door ook geopend voor feesten, partijen, bruiloften en evenementen. Het à la carte restaurant, de verwarmde buitenterrassen en de business lounge maken Beachclub Royal tot een prachtige locatie aan de Nederlandse kust waar iedereen zichzelf mag zijn. Het hele jaar kan je genieten van een kopje koffie, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Liever barbecueën, of juist brunchen? Geen probleem. Ook voor alle soorten feesten en partijen ben je op het juiste adres. Of  trouwen met de voetjes in het zand? Alles is mogelijk.

Eten 

Beachclub Royal biedt een (h)eerlijke menukaart waar voor elk wat lekkers op te vinden is. Met biologische vleesproducten en duurzaam gevangen vis zijn zij zich bewust van hun plek in het milieu. Aan kinderen wordt ook gedacht met diverse kindermenu’s in kinderthema en voor tijdens het eten leuke kleurplaten. Iedere dag zorgt de chef-kok voor heerlijke, verrassende gerechten. Hij werkt altijd met seizoensproducten waardoor de ingrediënten gegarandeerd vers zijn. Naast de gewone menukaart lopen er ook verschillende acties waardoor ook voor een kleine prijs heerlijk gedineerd kan worden.

Royal Stage

Samen met diverse partners organiseert de beachclub een aantal keer per jaar onvergetelijke evenementen. Ieder jaar op Hemelvaartsdag vindt het evenement ‘Royal Stage’ plaats. Dit evenement organiseert Beachclub Royal nu al 20 jaar en is een echt begrip geworden. Met diverse partners worden events als ‘Metz’, ‘Blendfest’ en ‘Senc Senc Senc’ georganiseerd.

De organisatie van bedrijfsevenementen is één van de specialiteiten. In samenspraak met de klant organiseert de beachclub al ruim 20 jaar evenementen op maat. Van begin eind, tot in de puntjes verzorgd. Bij de organisatie van bedrijfsevenementen wordt uitgegaan van de boodschap die de opdrachtgever over wenst te brengen. Beachclub Royal heeft veel ervaring met middelgrote tot zeer grote organisaties waarvoor zij diverse bedrijfsevents, congressen en/of relatiedagen hebben mogen organiseren.

“Gewoon het mooiste, leukste en voor iedereen makkelijk toegankelijk strandpaviljoen”

Uniek aan de kust

Strand en de zee zit zowel de eigenaren als het personeel in het DNA. De trots van Beachclub Royal is dan ook het eigen gedeelte op het strand. Op dit gedeelte van het terras wordt je compleet in de watten gelegd. Liggend op heerlijke luxe strandbedden of loungebanken laat jezelf bedienen door het vakbekwame personeel.

Uniek bij het strandpaviljoen is ook de sfeervolle Royal beachbar, die bij mooie zomerse (of voor-en nazomerse) dagen zijn luiken opent. De Royal beachbar ligt in het midden van het strandterras, omringd met luxe zit- en ligplekken. Vanuit de Royal beachbar serveert het bedienend personeel cocktails en diverse hapjes. Het barpersoneel zorgt voor een beleving op het Hoekse strand, want ook zij genieten elke dag van een stukje vakantieparadijs. De beachbar is ook in te zetten tijdens evenementen op de locatie.

Toegankelijk

Al 26 jaar staat Beachclub Royal bekend om zijn klantvriendelijkheid en toegankelijkheid. Gewoon lekker een hapje eten met de bekende ‘Royal’ kwaliteit en gezelligheid. Het sfeervol ingerichte restaurant met uitzicht op het strand en de zee is uitstekend toegankelijk voor mindervaliden en zeer kindvriendelijk, met een grote speeltuin naast het terras, spelletjes en een springkussen. Parkeren kan op 5 minuten loopafstand.

“Graag verwelkomen we jou binnenkort bij onze mooie Beachclub en laten we jou genieten van het perfecte dagje strand. Benieuwd naar alle leuke acties die Beachclub Royal tijdens de zomer en wintermaanden aanbiedt? Kijk dan op Facebook of Instagram voor het actuele aanbod.”  – Beachclub Royal 

Beachclub Royal
Zeekant 37
3151 HW  Hoek van Holland
+31 (0) 174 383 438
info@beachclubroyal.nl
www.beachclubroyal.nl

Foto: Vivianne Sanderse

—  advertorial —

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

One thought on “Bij Beachclub Royal kan iedereen zichzelf zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.