Frank Sanders met The Rozettes terug in het theater

Na het grote succes van The Rozettes in 2014 en 2015 en De Grande Finale in 2016, keert Frank Sanders komende augustus terug in het theater met een vierde deel van The Rozettes. Met een compleet nieuw verhaal van Allard Blom, in regie van Paul van Ewijk en met choreografiën van Ivo Chundro is de The Rozettes 4 ever komende augustus slechts 20 keer te zien in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam.

Net als voorgaande seizoenen kruipt Frank Sanders in de huid van de flamboyante Lady Felice. Wesley de Ridder schittert weer als Ashley Knight. Nieuw in de cast zijn Mitch Wolterink als Bouncy en Samir Hassan als Miss Matchy Rose. Aan de piano Guus van Wolde, die ook het eerste seizoen van The Rozettes muzikaal begeleidde. De kostuums zijn wederom van de hand van Jan Aarntzen.

Het verhaal

Ashley Knight (Wesley de Ridder) opent in hartje Amsterdam haar eigen club: de Knight Club. Ze begeleidt voor die opening het jonge talent Bouncy (Mitch Wolterink). Maar dan staat Felix (Frank Sanders) voor de deur: Dé vroegere mentor van Ashley. Felix heeft zijn club op Ibiza even in de steek gelaten om een verschijning te maken tijdens de opening van de Knight Club. En hij heeft de jonge Alex (Samir Hassan) meegenomen. Maar zit Ashley nog wel te wachten op de goede raad van Felix? En zit Ashley tijdens de opening wel te wachten op Felix’ alter ego, Lady Felice?  The Rozettes 4 Ever is een confrontatie tussen jong en oud, tussen toen en nu, tussen kunst en vermaak. Maar bovenal is dit vierde deel van The Rozettes sage een weerzien met onweerstaanbare types als Lady Felice en Ashley Knight en een kennismaking met spannend, nieuw talent.

The Rozettes 4 ever is vanaf 8 augustus t/m 1 september iedere donderdag t/m zondag te zien in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. Bezoek voor meer informatie en het reserveren van kaarten de website: www.felice.nu.  

Castfoto: Andy Doornhein

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.