De Hehobros gaan het theater in

Na het succes van hun web-serie Hehobros (VPRO), gaan Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing het theater in. De aflevering ‘Ik, Jan Kooijman’ ging viral en is inmiddels bijna 2 miljoen keer bekeken. Hehobros On Tour bestaat uit sketches, liedjes, acts, als het aan Kevin ligt een Spaans dansje en als het aan Pepijn ligt een vol uur publieksparticipatie. Vanaf 17 september is de voorstelling te zien in diverse theaters in Nederland.

Hehobros

Pepijn en Kevin zijn twee vrienden van in de 30. De een hetero, de ander homo. Kevin is de rustige, wijze en enigszins cynische homo en Pepijn de hysterische, onzekere en wispelturige hetero. Net als in de serie draait de voorstelling om twee vrienden die samen komen en het hebben over alles wat hun bezighoudt. Van seksualiteit tot relaties, van social media tot burn-outs, van kinderen tot kunstmatige inseminatie. Deze gesprekken leveren keihard grappen, knallende ruzies en openhartige ontboezemingen op. Met Leopold Witte als regisseur stellen de mannen de problemen van hun generatie genadeloos aan de kaak. Hierin ze zullen zichzelf en elkaar niet sparen.

“We hebben er heel veel zin in bitches.”

Pepijn Schoneveld (de ‘he’) 

Pepijn Schoneveld studeerde af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. In 2012 was hij finalist van het Leids Cabaretfestival. Daarna maakte hij drie cabaretshows, Meneer Jongetje, Morgen Klaart Het Op en Stante Pede. Hij heeft zijn eigen podcast PepTalk en was als acteur te zien in onder andere Feuten, Toren C, Oogappels en Random Shit.

Kevin Hassing (de ‘ho’) 

Kevin Hassing studeerde ook af aan de Toneelschool en Kleinkunst Academie. Hij speelde na zijn afstuderen o.a. in de voorstellingen The Normal Heart, Bent en Fatal Attraction. Daarnaast is Kevin actief als stemacteur voor tekenfilms en series. Ook spreekt hij verschillende luisterboeken in. Op televisie is Kevin te zien geweest in o.a. GTST, de OneNightStand Cas en als Dr. Sebastiaan de Moor in Centraal Medisch Centrum.

Speelperiode                    17 september t/m 14 december 2019
Première                           dinsdag 22 oktober, Theater Bellevue Amsterdam
Meer informatie              www.bostheaterproducties.nl

Lees ook: Hehobros: ‘Vriendschap is de sterkste band die je samen kan hebben’

Foto: Casper Koster

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.