Voorlopige vergoeding KID is positief

Belangenorganisaties Meer dan Gewenst en COC Nederland vinden het positief dat minister Bruno Bruins (Medische Zorg) wil dat kunstmatige inseminatie in 2019 nog wordt vergoed voor vrouwenparen en singles. De organisaties roepen de minister echter wel op om nu snel met een definitieve oplossing te komen.

Lees meer via coc.nl 


Reindert Meutstege (1967) van ReinArt Cartoons tekent al sinds 2008 wekelijks de Roze Cartoon voor de website van COC Deventer en omstreken. Hijzelf is ook actief bij die website betrokken en wil met de cartoon actueel roze nieuws met een knipoog presenteren. Het is een goed excuus om ter inspiratie het nieuws van binnen- en buitenland te volgen en bovendien helpt het om een creatief brein scherp te houden.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.