Regenboog Kieswijzer gelanceerd voor verkiezingen Provinciale Staten

COC Nederland heeft een LHBT+-kieswijzer gelanceerd voor de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart.Op Rainbowvote.nu vinden kiezers standpunten van provinciale politieke partijen over LHBT+ kwesties. Er zijn profielen van ‘regenboogkandidaten’ en partijen vertellen wat ze de afgelopen periode voor LHBT+ ers hebben gedaan en wat ze de komende periode willen gaan doen.

Meer informatie via coc.nl.

www.rainbowvote.nu


Reindert Meutstege (1967) van ReinArt Cartoons tekent al sinds 2008 wekelijks de Roze Cartoon voor de website van COC Deventer en omstreken. Hijzelf is ook actief bij die website betrokken en wil met de cartoon actueel roze nieuws met een knipoog presenteren. Het is een goed excuus om ter inspiratie het nieuws van binnen- en buitenland te volgen en bovendien helpt het om een creatief brein scherp te houden.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.