Het dagelijks leven van homo-ouders

De voorverkoop is begonnen van het boek ‘The Daily Life of Gay Parents’. Dit fotoboek van Annemarie Dekker laat ruim vijftig gezinnen zien, waarbij de ouders uit een lesbisch of homoseksueel paar bestaan. Naast foto’s zijn er in het boek ook interviews te vinden. Vanwege de ophef over de Nashville-verklaring is besloten om eerder met de voorverkoop te beginnen om een positief signaal af te geven dat er naast de traditionele gezinsvorm ook andere liefdevolle gezinnen bestaan.

Meer informatie via: www,gayparentsfotoboek.nl


Reindert Meutstege (1967) van ReinArt Cartoons tekent al sinds 2008 wekelijks de Roze Cartoon voor de website van COC Deventer en omstreken. Hijzelf is ook actief bij die website betrokken en wil met de cartoon actueel roze nieuws met een knipoog presenteren. Het is een goed excuus om ter inspiratie het nieuws van binnen- en buitenland te volgen en bovendien helpt het om een creatief brein scherp te houden.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.