Gay popgroep STORM3 wordt 5TORM en zoekt 2 nieuwe zangers

Gay popgroep STORM3 gaat op zoek naar twee nieuwe groepsleden om de nieuwe formatie 5TORM te gaan vormen die zich zal gaan richten op de Nederlandse muziekmarkt.

Van de redactie

STORM3 bestaat uit Devon Donovan, Koen van der Heide en Patrick la Lau. De komende tijd zullen zij nog onder de naam STORM3 optreden totdat de twee nieuwe leden gevonden zijn en deze ingeburgerd zijn in de wereld van 5TORM. STORM3 heeft diverse singles uitgebracht met gevestigde labels zoals ToCo International, CricketHill en My Music Poland. De laatste single als STORM3 zal de dancetrack “Living The Dream” zijn die door niemand minder dan DJ en producer Guena LG geproduceerd is. Guena werkte onder andere samen met Lady GaGa, Sophie Ellis Bexter en Enrique Iglesias.

De zoektocht “STORM3 wordt 5TORM” kan gevolgd worden op het officiële YouTube kanaal waar de mannen de komende tijd vlogs zullen plaatsen met optredens, audities en andere leuke events. De eerste single van de nieuwe formatie zal in het voorjaar uitkomen.

“Het enige wat we kunnen zeggen is dat we Nederlandstalig gaan”

Over de nieuwe sound wilt de groep nog niets kwijt ” We hebben een heel concept klaar liggen met een viertal nummers waaraan we al werken” Het enige wat we kunnen zeggen is dat we Nederlandstalig gaan” aldus Patrick la Lau bandlid van STORM3.

www.storm3music.com

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.