Jozef en Mario

Meer dan Gewenst is een Nederlandse stichting voor roze ouderschap. Deze zet zich in voor LHBT’s die een gezin wensen of hebben. Ze organiseren informatieve bijeenkomsten over juridische, sociale, medische en wetenschappelijke aspecten van LHBT-ouderschap. Ook organiseert de stichting borrels en speeddates waar wensouders elkaar kunnen ontmoeten en activiteiten voor roze gezinnen. Daarnaast voert Meer Dan Gewenst een actieve lobby voor verbetering van rechten van ouders en kinderen, geeft voorlichting en informeert de media.

Op zondag 20 januari 2019 organiseert Meer Dan Gewenst weer een informatiemiddag speciaal voor mannen/mannenstellen met een kinderwens. Het wordt een bijeenkomst met veel informatie, het stellen van vragen en het uitwisselen van gedachten. Ervaringsdeskundigen doen hun verhaal en er is aandacht voor sociale en juridische aspecten en ook voor de onderzoekskant.

Lees hier informatie over Meer Dan Gewenst en de bijeenkomst van 20 januari.


Reindert Meutstege (1967) van ReinArt Cartoons tekent al sinds 2008 wekelijks de Roze Cartoon voor de website van COC Deventer en omstreken. Hijzelf is ook actief bij die website betrokken en wil met de cartoon actueel roze nieuws met een knipoog presenteren. Het is een goed excuus om ter inspiratie het nieuws van binnen- en buitenland te volgen en bovendien helpt het om een creatief brein scherp te houden.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.