Helen en Nadine voeren het lesbo certificaat in…

Helen en Nadine

Mensen willen graag slagen, hogerop komen, een opleiding of certificaat  halen. Dan is het handig om iets te hebben waar je goed in bent. Geen examenvrees wanneer je toch 100% zeker weet dat je gaat slagen, toch? En waar zijn lesbische vrouwen goed in? Nou, in ieder geval in lesbisch zijn! Zeg nu zelf, niemand heeft ooit uren hoeven blokken of saaie hoorcolleges gevolgd om haar lesbische geaardheid te leren, toch?

Wij introduceren dan ook met gepaste trots: de lesbische certificatie! Een soort keurmerk, waaraan je de echte lesbienne herkent, wie wil dat nu niet? En wees gerust, een beetje lesbo slaagt met vlag en wimpel.

Het certificatieproces bestaat uit een vijftal stappen. Wanneer alle stappen doorlopen zijn, is het certificaat “lesbienne” aan te vragen bij Helen en Nadine. Succes!

Stap 1) neem een lolly en zorg dat er geen beschermend plastic omheen zit. Ga voor de spiegel staan en observeer jezelf wanneer je de lolly opeet. Lik je alleen? Heel goed, je kan direct door naar stap 2. Merk je dat je kleine hapjes neemt? Geen zorgen, dit is acceptabel. Door naar stap 2. Is in ene de halve lolly weg? Oef! Dit kan een probleem zijn. Kijk jezelf eens recht aan in de spiegel: is dit echt wat je wilt?

Stap 2) nu wordt het tijd je handen aan een nauwkeurige blik te onderwerpen. Hoe is het met je nagels gesteld? Zijn deze netjes kort geknipt? Perfect, door naar stap 3. Heb je lange nagels, dan is het misschien handig het nagelknippertje ter hand te nemen. Zeker als je door wilt naar de volgende stap. Heb je acryl nagels? Hmmm.. een schot naast de roos. Was het een vlaag van totale verstandsverbijstering of een opzettelijke vorm van onthouding? In ieder geval, hoog tijd om je keuze te heroverwegen.

Stap 3 ) Nu we toch bezig zijn met handen, eens kijken naar de lengte van je vingers. Is je ringvinger langer dan je wijsvinger? Top! Door naar stap 4. Is je ringvinger even lang als je wijsvinger, dan wordt het tijd de meetlat erbij te pakken: moeder natuur is vast niet zo perfect. Wat als je wijsvinger langer is? Geen zorgen, persoonlijk geloven wij niet zo in dit test onderdeel.

Stap 4) een noodzakelijke stap om mannen uit te sluiten. Niet dat we iets tegen mannen hebben, zeker niet, ze passen alleen niet in dit proces. Identificeer je jezelf als man? Helaas. Val je op een man? Helaas. Kan je op beide vragen nee antwoorden: op naar de laatste stap! Je bent er bijna, ga zo door!

Stap 5) tijd voor de laatste stap, en deze stap gaat diep. Diep naar binnen. Ga bij jezelf na: val je op vrouwen? Niet alle vrouwen, iedereen heeft zo zijn standaarden. Gaat je hard sneller kloppen bij een vrouw? Kom je moeilijker uit je woorden, begin je te zweten en werkt deze vrouw zich steeds een weg terug naar je gedachten? Ja? Dan kunnen we je bij deze feliciteren, tof!

Liefs,

Nadine en Helen

Helen en Nadine

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.