Helen en Nadine zetten ze op een rijtje: 6 dingen om niet doen bij een nieuwe relatie …

Helen en Nadine

Wanneer je een nieuwe relatie hebt, wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk duurt en dat jullie het zo gezellig mogelijk samen hebben. Dan kan de verleiding bestaan om eens te gaan Googlen op dingen die je dan vooral niet moet doen. Een simpele Google zoekopdracht geeft duizenden tips en lijstjes over wat je vooral niet moet doen bij een nieuwe relatie.

Ook Helen en Nadine hebben deze lijstjes bekeken, om ze vervolgens totaal aan hun laars te lappen. Hieronder een overzicht van alle dingen die we volgens de lijstjes niet hadden moeten doen, maar lekker toch gedaan hebben!

1) Niet meteen elk vrij moment bij elkaar doorbrengen

Ze zeggen weleens dat een lesbienne op de tweede date een verhuiswagen meeneemt. Ergens herkennen we dat wel. Van de eerste 21 dagen dat we elkaar kenden, zagen we elkaar er 16. Dat is best heel veel als je je beseft dat we 100KM van elkaar woonden, gewoon moesten werken en Nadine in die periode ook nog moest varen. We leerden elkaar in ieder geval meteen goed kennen.

2) Je nieuwe vlam niet meteen aan je omgeving voorstellen

Oef, ook hier gingen we flink de mist in. Na een paar dagen ontmoetten we elkaars vrienden al en binnen een week schoof Nadine aan bij een etentje met collega’s. Het goede daaraan was dat iedereen meteen wist waar we zo vol van waren en we meteen door de eerste keuring waren.

3) Niet te snel je toiletspullen achterlaten bij de ander

De eerste weken reed Helen nog netjes met een tasje in haar auto rond. Dat was meer voor de show want de tandenborstel ging echt niet elke ochtend opnieuw het tasje in. Gelukkig hadden we niet veel nodig, het voordeel van vrouwen is dat je elkaars douchespullen kunt gebruiken.

4) Vooral NIET beginnen over je ex

Iets met een rode knop en er dan niet op mogen drukken. Wat wil je dan? Precies! Zelfde geldt voor roze olifanten en gele badeendjes en kennelijk ook voor je ex noemen. Gelukkig hebben we nooit de naam verward, dat zou pas echt vervelend zijn geweest. Wel kregen we hierdoor een goed inzicht in wat we in ieder geval niet wilden, lekker duidelijk dus!

5) Je nieuwe vlam niet direct mee naar je ouders nemen

We geven toe, als we hierover nagedacht hadden dan hadden we het wellicht anders aangepakt. Maar na een paar dagen kwam het moment dat we op de stoep stonden bij de ouders van Nadine. Waarom weten we eigenlijk niet meer, maar er was vast een goede reden.. of niet.

6) Zeker niet te hard van stapel lopen

Dromen over de toekomst, praten over reizen, trouwen, kinderen, huisje boompje beestje, de hele rataplan. Alles heeft wel de revue gepasseerd in de eerste weken. Niet handig, en hier en daar zorgde het ook wel voor een lichte hartverzakking.

Wat blijkt: ondanks dat we ons niet aan de Google lijstjes hebben gehouden, zijn we nog steeds helemaal happy met elkaar. Tja, niet alle lijstjes gelden voor deze meisjes.

Nadine en Helen

Liefs,

Helen en Nadine

 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.