Pornstar: een zwoel liefdesduet tussen twee mannen

De nieuwe single van BURÇAK en zijn vriend Colin Meyer is vandaag met een stomende clip gelanceerd! De Turks-Nederlandse zanger en zijn vriend zijn al 7 jaar samen en maken nu eindelijk de stap om hun relatie te openbaren en hun passie voor muziek écht te bundelen. Het resultaat: PORNSTAR.

Er zijn amper songs waarin een intercultureel homostel de hoofdrol speelt; Burçak en Colin willen dit taboe verbreken en laten zien dat het tonen van liefde en sensualiteit niet alleen geoorloofd is voor hetero’s. Eerder dit jaar maakte Burçak met zijn single ‘Divas On The Dance Floor!‘ een statement tegen homohaat en behaalde hiermee de landelijke media. Hij belandde onder andere in Amsterdam op Pride Park en op het hoofdpodium van Pride 2018 op De Dam. NPO Radio 1 kondigde hem aan als ‘de headliner van Pride 2018’.

Deze week treedt het stel op in Alkmaar en Enschede in het kader van Coming-Out Dag. Op 18 Oktober is Burçak, met zijn persoonlijke verhaal en zijn ervaringen met het uit de kast komen, te zien in het programma ‘Kaaskop of…’ van Ajouad El Miloudi op NPO3.

PORNSTAR is vanaf vandaag verkrijgbaar op Spotify, iTunes, Youtube, Apple music en alle andere digitale kanalen.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.