Cocktail Awards voor Jari Esbeukman, Deedee Janssens, Sharon O Love en FERRY

In de Maassilo zijn zaterdagnacht de eerste Cocktail Awards uitgereikt tijdens het hoofdfeest van de Rotterdam Pride. Met het lanceren van de awards willen de initiatiefnemers stilstaan bij bijzondere mensen die anderen inspireren om zichzelf te kunnen zijn. De awards zijn een samenwerking tussen Cocktail Fest, OUTtv en Attitude Magazine. In vier categorieën zijn er tienduizenden stemmen uitgebracht op de kandidaten. De uitreiking voor de 3500 bezoekers tijdens Cocktail Fest werd gedaan door Everon Jackson Hooi, Kim Sasabone, ‘Bert & Ernie” en gay boyband Storm3.

“Soms is het hard werken om jezelf te kunnen zijn. Dan helpt het als er inspiratoren zijn die laten zien dat je kunt zijn wie je bent en houden van wie je wilt”, aldus initiatiefnemer Robin Pors (Vengaboys). “Maar we staan hier vaak niet bij stil of vinden het gewoon dat deze mensen dit doen. Daarom willen wij de roze loper uitrollen. Anno 2018 is het namelijk nog steeds niet gebruikelijk dat iedereen zichzelf kan zijn en juist hierom is het nu nog steeds belangrijk dat er zoveel voorvechters zijn om het tij te keren!”

“Het helpt als er inspiratoren zijn die laten zien dat je kunt zijn wie je bent en houden van wie je wilt.”

De winnaars van de Cocktail Awards 2018:

    • Most Influential Influencer: Jari Esbeukman. Hij is jong, hij is gedreven, maar hij is vooral een man die in alles een mogelijkheid ziet. Jari is van alle markten thuis en zou zomaar eens de eerste zingende premier van Nederland kunnen worden. Jari zit in de gemeenteraad van Rotterdam om de LHBTI-rechten in de stad te behartigen, geeft les op een middelbare school en hij is columnist van de Gaykrant
  • Most Significant Drag: DeeDee Janssens. Deze classy dame draait al een tijdje mee. Dit zie je aan hoe ze iedereen ver achter zich laat met haar aanwezigheid. Een tijdloze charisma. DeeDee, the Redhead with the boobs!
    • Most Inspiring DJ: Sharon O Love. Sharon…, de O zo populaire dame uit Londen. Geliefd in binnen- en buitenland. Ze draait heerlijk en d’r zit een liefdevol karakter achter ook. Deze vrouw wordt al vaak in het zonnetje gezet, en wij snappen waarom!
  • Most Social Hotspot: FERRY Rotterdam. Deze relatief nieuwe zaak heeft het ongedwongen sfeertje waar je ’s middags al terecht kan voor een hapje of na je werk voor een borrel. De ambiance is trendy en huiselijk. Dit is een van de weinige zaken waar je kan netwerken en tegelijkertijd kan flirten
Most Social Hotspot: FERRY Rotterdam. 

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.