Turner Jeffrey Wammes op zoek naar Adam

Jeffrey Wammes is te zien in Adam Zkt. Eva VIPS. Jeffrey is echter niet op zoek naar een vrouw, maar gaat in de datingshow op zoek naar een leuke man. De turner kwam eerder al uit de kast en had ook een relatie. Dat bleek echter niet voor eeuwig en gelukkig kan hij in Adam Zkt. Eva VIPS nu op zoek naar een nieuwe leuke man.

Jeffrey Wammes is bekend geworden als turner. Als zeventienjarige verwierf hij al bekendheid toen hij twee gouden medailles veroverde tijdens wereldbekerwedstrijden. Daarna is er heel veel gebeurd in de carrière van Jeffrey. Hij kende hoge pieken, maar ook diepe dalen.

Zo hielden de nodige breuken hem meermaals tegen om te kunnen sporten, maar veroverde hij daarnaast ook veel medailles, werd hij meerdere keren Nederlands kampioen en mocht hij in 2016 zelfs naar de Olympische Spelen. Ook zijn zus Gabriëlla Wammes is overigens bekend geworden van het turnen, al moest zij haar carrière al vroeg beëindigen vanwege medische redenen.


Reindert Meutstege (1967) van ReinArt Cartoons tekent al sinds 2008 wekelijks de Roze Cartoon voor de website van COC Deventer en omstreken. Hijzelf is ook actief bij die website betrokken en wil met de cartoon actueel roze nieuws met een knipoog presenteren. Het is een goed excuus om ter inspiratie het nieuws van binnen- en buitenland te volgen en bovendien helpt het om een creatief brein scherp te houden.

 

Reinart
ReinArt Cartoons heeft als logo de vos met in z’n bek de in inkt gedoopte ganzenpen. Via www.reinartcartoons.nl zijn naast vele Roze Cartoons ook diverse andere tekeningen te vinden. Zijn woonplaats Deventer is daarbij goed vertegenwoordigd aangezien ReinArt sinds 2015 wekelijks cartoons en strips voor de lokale krant tekent.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.