Gay Games 2018 in Parijs …

Van 4 tot en met 12 augustus wordt in Parijs het grootste LHBT-sportevenement ter wereld gehouden; de Gay Games. Ruim 10.000 sporters uit 91 landen komen samen in de Franse hoofdstad om met elkaar te strijden tegen discriminatie door middel van sport. Deelnemen is bij dit evenement van meer belang dan winnen.
 

In 1982 werden de eerste Gay Games georganiseerd in San Francisco. Om de vier jaar zal een ander gaststad het toneel zijn van dit LHBT-sportevenement. Eerdere edities vonden plaats in New York, Sidney en Amsterdam.


Reindert Meutstege (1967) van ReinArt Cartoons tekent al sinds 2008 wekelijks de Roze Cartoon voor de website van COC Deventer en omstreken. Hijzelf is ook actief bij die website betrokken en wil met de cartoon actueel roze nieuws met een knipoog presenteren. Het is een goed excuus om ter inspiratie het nieuws van binnen- en buitenland te volgen en bovendien helpt het om een creatief brein scherp te houden.
Reinart

ReinArt Cartoons heeft als logo de vos met in z’n bek de in inkt gedoopte ganzenpen. Via www.reinartcartoons.nl zijn naast vele Roze Cartoons ook diverse andere tekeningen te vinden. Zijn woonplaats Deventer is daarbij goed vertegenwoordigd aangezien ReinArt sinds 2015 wekelijks cartoons en strips voor de lokale krant tekent.

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.