Helen en Nadine stellen zich even voor…

Helen en Nadine

Een zelfverzekerde blik, een brede glimlach, een hand uitgestoken richting de digitale wereld, een duidelijk uitgesproken “Hallo” en we zijn van start: de eerste kennismaking is verricht. Door naar de eerste indruk: je gaat regelmatig stukjes van ons lezen op deze site, dus wij willen graag dat je een beeld bij ons krijgt.

Wij zijn Helen en Nadine, twee vrouwen die los van elkaar prima functioneren, maar het samen veel gezelliger hebben.  Achter de geraniums natuurlijk, want wij zijn diep van binnen heel saai en burgerlijk (en daar komt de eerste indruk..). Wij geven graag een kleine rondleiding door onze standaard gezinswoning:

Een woonkamer gevuld met gezellige plantjes in vrolijke potjes. Wij houden van tuinieren, er is iets met de manier waarop de aarde je vingers vies maakt. Setjes van twee potten die bij elkaar passen. Super gezellig, maar soms ook een uitdaging om het passend te houden bij het tafelkleed. We werken hard aan de onderlinge relatie en kleurstellingen.

Een heuse inloopkast hebben we bij de slaapkamer. Niet dat we er vaak komen, we zijn er al vele jaren uit. We laten graag aan de wereld zien wat voor kledingsmaak we in de kast ontwikkeld hebben. Feitelijk ligt er vooral veel sportkleding in de inloopkast, naast de spijkerbroeken èn jurkjes.

Lekker huiselijk, zitten wij graag in bad. En met bad bedoelen wij dan die grote Noordzee die ergens aan de west kant van je ligt. Ons badeendje bestaat uit een surfplank, kitesurf materiaal of een SUP board. Nadine gaat graag kopje onder, maar Helen houdt liever haar haren droog.

Het keukentrapje staat ook bij ons thuis (in de keuken uiteraard). Helen houdt namelijk van klimmen, en Nadine doet gezellig mee. Treetje voor treetje naar steeds grotere hoogte of ondersteboven binnenstebuiten aan een muur. Als we ons keukentrapje niet hadden! En als er iemand valt, nou dan vangt de ander haar op (terwijl op de achtergrond de laatste tonen van “Hold Each Other” van A Great Big World zachtjes doorklinken).

“Twee vrouwen die los van elkaar prima functioneren, maar het samen veel gezelliger hebben.”

Bij huiselijk hoort natuurlijk ook de achtertuin. Die van ons reikt oneindig, zodat deze het hele universum omvat. We ontdekken graag alle plekjes van onze achtertuin, of dit nou per vliegtuig, trein of te voet is. Nadine speelt vaak met bootjes (van 120 meter) en probeert dan het water uit de boot te houden. Helen vindt bergjes zand, heuveltjes à la de Mont Blanc, het allerleukst. Als het even kan zetten we ook ons tentje in de tuin op, leuk voor de buren 😉

Wij drinken graag kopjes thee met een koekje erbij, terwijl we bijkomen van de dagelijkse sleur. Wat gaat er nu boven theeleuten als je net de dyke versie van Bob de Bouwer hebt uitgehangen, een hondensledetocht hebt gedaan, een weekend in de modder hebt doorgebracht of een ander avontuur hebt beleefd?

Okay, misschien zijn we niet héél huiselijk.  Dag eerste indruk. Maar…  we maken wel regelmatig iets mee. En daarover schrijven we dan. Dat kan zijn over de sporten die we tof vinden, over de reizen die we maken, over de hikes die we door ploeteren, de avonturen die we beleven en natuurlijk over hoe we het als lesbisch stel uithouden met elkaar.

Wij zitten meestal maar net lang genoeg stil om een nieuw stukje te schrijven. De rest van de tijd brengen wij zo actief mogelijk door. En of we nu door een bos kruipen, vuur trotseren of relatie perikelen doorstaan, één ding eten we zeker. Dat is, dat achter de bomen, boven de rook en voorbij de drama, zich een stralende blauwe lucht bevindt!

Helen en Nadine

Helen en Nadine bloggen ook hier.

Helen en Nadine
Helen en Nadine

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.