Rogier van der Linden: ‘Ik zei tegen Gordon: het is alles of niets’

Nederland zat aan de buis gekluisterd voor de laatste aflevering van Gordon gaat trouwen… Maar met wie? Uiteindelijk was te zien dat Gordon niemand meenam naar het altaar. Rogier van der Linden was de uiteindelijke keus van Gordon, zelfs zijn familie was ingevlogen. Maar tot iedereens verbazing ging het hele feest niet door.

Door Kevin Hijne

“Mijn dochter zet ik altijd op nummer één. Ik heb geen zin in een huwelijk met twijfels. Daar hebben Gordon en ik het ook uitvoerig over gehad,” aldus Rogier van der Linden. ‘Heel veel mensen hadden het niet zien aankomen.’

“Ik heb heel duidelijk tegen Gordon gezegd: het is voor mij alles of niets. Ik ben geen gebruiksvoorwerp die je zomaar kan gebruiken en als het niet meer uitkomt, dat je me dan wegdoet. Dat kan ik ook niet maken tegenover m’n dochter. Als je me vraagt om te trouwen, moet je het ook echt menen,” aldus Rogier.

Het productieteam van het programma ging er van uit dat Rogier de gelukkige zou zijn. De hele laatste aflevering was ook op die manier geproduceerd. “Voor hen was het ook een hele verandering. Eén van de families zou worden ingevlogen, en dat was mijn familie. Van de bruidegom.”

Rogier en Gordon zijn goede vrienden geworden tijdens dit avontuur. “Dat is natuurlijk ook heel veel waard. Wie weet wat er in de toekomst zal gebeuren. Voor nu zijn er in ieder geval niet genoeg vlinders aan beide kanten.”

•••

Adverteren op Gaykrant en daarmee onafhankelijke journalistiek met een regenboograndje mogelijk maken?

Klik hier voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.